dinsdag 3 december 2013

Photo diary November

 
Het is alweer December! Wat gaat het hard.. Het is tijd voor de één na laatste Photo diary van 2013! Veel eten deze maand. Kijk snel mee!

 Elke dag weer heen en weer naar Utrecht, breekt me vaak wel op. Dit was tijdens de tentamens dus ik vond dat ik wel wat lekkers verdiende!

Samen met mijn lieve studie vriendinnetje Zoë proosten dat de tentamens over zijn en we het overleefd hebben!
 Kijk wat een prachtige rozen! Voor €5 kocht ik deze in Utrecht op de markt, zeker een aanrader.
Hondjes uitlaten in het bos! De bladeren waren prachtig gekleurd, helaas zie je dat niet echt goed op deze foto.
Deze foto maakte ik in de trein naar Utrecht. Echt een hollandse foto met de kerk en de molen.
Jammiee sushi! Ik ben hier echt gek op. Samen met mijn vriend bestellen we dit bijna 2x in de maand. We bestellen het altijd bij Sushi Point in Haarlem, betaalbaar en echt heerlijk!
 Kijk deze grote doos! Ik bestelde een jas Mars & Spencer. Helaas was hij te groot en te dun. Ik heb geen foto van de jas gemaakt stomstom..
Ik ging High tea'en met twee vriendinnetjes van de Middelbare school, samen met een andere vriendin gaven we dit als cadeautje voor haar verjaardag.
 

Dit is de leuke muts van de H&M hij staat in het vorige artikel. Ik vond hem zó leuk, dat ik samen met Hannah een van mn bff's de muts opzette!
 Boodschappen halen voor het Bananenbrood recept! Steeds vaker doe ik boodschappen bij de Natuurwinkel, zoveel lekkere dingen die je in de gewone supermarkt niet ziet.
Kijk nou wat een schatjes. Zo lagen ze in de auto naar het strand. De hondjes zijn van mijn vriend,vroeger had ik niks met honden maar sinds ik deze liefjes ken ben ik gek op ze.

We gingen wandelen op de pier in Wijk aan zee met de hondjes, met dit mooie uitzicht.
Afgelopen weekend vierden Anna haar verjaardag, ik ken haar al sinds de basisschool. We kennen elkaar door en door en zijn allebei zo verandert maar nog steeds goede vriendinnetjes!

6 opmerkingen: