woensdag 18 december 2013

Tip! Pathe Unlimited kaart met rentepuntenSinds kort ben ik in het bezit van een Pathé Unlimited kaart. Een kaart waarmee je voor een leuk bedrag zo vaak naar de film kan als je wil. De kaart kost normaal €19, maar de ING heeft een hele leuke en super voordelige actie! Wil je meer weten? Lees snel verder..

Als je een spaarrekening hebt bij de ING spaar je automatisch rentepunten. Voor elke euro die je spaart krijg je 100 rentepunten. Deze punten kun je in de online winkel omruilen voor spullen.  Vaak moet je nog wel wat extra bijbetalen, maar het is zeker de moeite waard om er even naar te kijken.
 
Zo verkopen ze bijvoorbeeld de Visa Pure voor €99 + 5000 rentepunten. Dat scheelt toch €50! Maar je kan ook kiezen voor een tijdschriften abonnement, dagje uit, kaartjes voor een voorstelling of een duikintroductie.

De rentepunten werden bij ons thuis niet gebruikt en dat is toch zonde! Totdat mijn moeder zag dat je er ook een Pathé Unlimited kaart mee kan bestellen. Ik ga graag en vaak naar de film en een kaartje kost €10, wat ik echt veel geld vind als je elke week een keertje gaat. Voor €38 + 3800 rentepunten kocht ik een Pathé kaart. Dat betekend dat ik €9,50 per maand betaal en onbeperkt naar de film kan! 1x naar de film en de kaart is er al uit.. echt een koopje dus.

Mijn vriend en veel vriendinnen hebben ook de kaart gekocht, want niks is zo leuk om samen lekker spontaan een filmpje te pakken. De kaart is bij elke Pathé bioscoop geldig, je kan dus ook een keertje in Amsterdam of Groningen naar de film als je daar toevallig bent.
Heb je zelf geen rentepunten of wil je dit cadeau geven aan iemand? Dat kan ook! Je vraagt het aan via de ING website, maar moet naar de Pathé bioscoop om de kaart te laten maken. Ik heb bijvoorbeeld mijn moeders rentepunten gebruikt, maar heb zelf de Pathé kaart.

De kaart is 4 maanden geldig en stopt automatisch. Je kan zo vaak als je wilt de kaart bestellen, totdat je rentepunten op zijn. Heb je al eerder een 'normale' Pathé kaart gehad, dat maakt helemaal niks uit. Normaal moet je  binnen twee jaar €35 extra betalen als je opnieuw een Pathé kaart neemt, maar dat gaat via deze actie niet op.

   
  • De PUC is elke dag geldig (ook feestdagen).
  • De PUC is geldig in alle Pathé bioscopen van Nederland.
  • De PUC is te gebruiken voor alle reguliere voorstellingen van alle films.
  • Je kunt onbeperkt naar de film, dus als filmliefhebber spaar je een hoop geld uit.
  • Als je even niets te doen hebt, kun je even naar de film gaan.
  • Valt de film tegen, dan ga je gewoon naar een andere film en heb je geen geld weggegooid.

  • Hier kun je de Pathé Unlimited kaart aanvragen.

    2 opmerkingen: