maandag 16 september 2013

Glittery mat finish frosting silverI'm in love! Gosh heeft een prachtige nieuwe nagellak uitgebracht die heel simpel een heel mooi, feestelijk effect geeft. De glittery mat finish frosting nagellak in drie kleuren, ik probeerde de kleur zilver! Benieuwd? Lees snel verder!
Gosh heeft drie kleuren uitgebracht namelijk 01 frosted silver, 02 frosted gold en 03 frosted purple. Ik probeerde de kleur 01 frosted silver en was opslag verliefd!

In het potje ziet het er niet heel bijzonder uit, gewoon zilvere glitters, maar gewoon zilver is het zeker niet! De nagellak is makkelijk aan te brengen, zelfs met zoveel glittertjes glijd de nagellak makkelijk over je nagel heen. Je merkt wel dat door de glitters de structuur wat korreliger is, maar dat is helemaal niet vervelend. Wat me erg verbaasde was dat het heel goed dekt! Meestal heb je met glitter nagellak meerdere lagen nodig, maar bij deze was 1 laag al dekkend genoeg.

Ik had er deze keer alle tijd en geduld en heb twee lagen aangebracht, dat is toch mooier!
Het effect is echt prachtig er zijn grote en kleine glitters wat een 3D effect geeft. De glinsters glimmen heel mooi,  maar de nagellak is toch mat.

Na een avond werken, zat de nagellak er nog steeds perfect op. Ik had verwacht dat het snel zou slijten of dat de glitters eraf zouden vallen, maar dit alles gebeurde pas na 3 dagen.

De Gosh nagellak is zeker een aanrader voor een feestje, maar ook gewoon kan het heel goed!
Ze kosten €7,29 en zijn verkrijgbaar bij o.a Kruidvat.

 

2 opmerkingen: