woensdag 18 september 2013

Eerste Ebay bestelling! Ebay, het bestaat al jaren en al heel wat mensen zijn fan! Het is super goedkoop en je hebt er bijna alles! Ik ging opzoek naar een leuk telefoonhoesje voor mijn Iphone, die heb ik nog niet gevonden (ik ben erg kieskeurig) maar wel al een paar andere leuke dingen! Ik was zo benieuwd naar de producten dus besloot ik dat het ook voor mij tijd was om Ebay uit te gaan proberen!
Allereerst kocht ik de Joursna brush 1050, een look a like kwast van de Real Technique kwasten. Deze koste maar €2,70! &Heb ik bij deze verkoper gekocht: austinstore2002.
 
Ik ben al een tijdje opzoek naar een dupe van de Beautyblender, maar kon er nergens eentje vinden. Op Ebay zijn er genoeg te vinden in allerlei soorten en maten. Ik kocht er eentje voor maar  €0,77 of het een succes is geen idee, maar voor zo weinig geld wilde ik de gok wel wagen. Gekocht bij: qcweili77.
 
Als laatste kocht ik een super cute armbandje in de vorm van een hartje, ook voor maar €0,77.  Ik heb het bij deze verkoper besteld: hello-cat-2012.
 
In totaal was ik €4,24 kwijt inclusief de verzendkosten! Nu maar hopen dat het aankomt, ik kan niet wachten. De Beautyblender dupe en de Joursna brush ga ik zeker testen en daar komt dan ook een review van online. Helaas duurt het wel vaak 2 à 3 weken voordat de bestelling aankomt.
 
Ondertussen kijk ik al naar andere leuke dingen, want verslavend is het wel! Ik ben wel wat voorzichtig met het kopen van merk producten.. Hoe kan ik nou zien van een plaatje of het echt is?
 
Bestel jij vaak iets op Ebay?
 

7 opmerkingen:

 1. Thanks! Ben er heel benieuwd naar allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik heb zelf nog nooit iets op EBay besteld, ik snap het totaal niet!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad even zoeken! Maar als je het eenmaal begrijpt is het heel erg verslavend..zeker als je ziet hoe goedkoop het allemaal is! Zeker het proberen waard;)

   Verwijderen
 3. Dit gaat niet je laatste bestelling blijven. Ebay is ontzettend verslavend, maar ook super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nee het is er inderdaad niet bij gebleven! Ik denk dat het tijd is voor een artikel over alles wat ik tot nu toe gekocht heb! haha.

   Verwijderen