maandag 7 oktober 2013

Photo diary SeptemberVandaag geef ik jullie een kijkje in mijn eigen leven. Naast reviews en shoplogs wil ik ook laten zien wat ik zoal doe in mijn dagelijksleven. Hoe vaak ik een Photo diary online zal zetten weet ik nog niet. Wekelijks, maandelijks? Let me know of je het leuk vindt!


Samen met mijn vriend ging ik boodschappen doen. We zijn allebei gek op ijs, dat is niet te zien toch? In de AH gingen we als een stel kleine kinderen helemaal los bij de ijsjes! Mijn favoriet zijn Magnums&Cornetto's! Hmmm.

In een spontane bui uiteten in Amsterdam en daarna nog even wandelen! Dit is Nemo, vroeger ging ik daar als kind heel vaak heen! Zo mooi al die lichtjes 's avonds.


Ik ben de laatste tijd helemaal gek op avocado! Lekker bij een salade, als snack of als broodbeleg. Beetje zout erop en klaar. Het is super makkelijk, lekker en gezond!
 

Mijn schoonzusje is vorige week vertrokken naar Londen voor een paar maanden. Hier stond ik te wachten bij de vertrekhal om haar uit te zwaaien. De vlucht was vetraagd en daardoor kon ik nog even naar de.....Victoria Secret en Starbucks! Perfecte combi. Wat ik gekocht heb komt nog in een Shoplog & ga ik reviewen!


Dit weekend was er een vriendinnetje van school een weekendje naar Haarlem samen met haar moeder. In hun hotelkamer (suite) stond een jacuzzi! Na mijn werk ging ik nog even midden in de nacht in het jacuzzi om een wijntje te drinken en bij te kletsen. Wat een luxe!


 
Gister ging ik samen met mijn vriend nog even wandelen langs het strand. Kijk nou hoe mooi die lucht eruit ziet. Echt zo fijn om dichtbij het strand te wonen.
 
Dit was mijn week! Heerlijk om naast school ook tijd te hebben voor spontane dingen. Daar kan ik echt van genieten. Deze week moet ik weer hard aan de slag voor school, want de tentamens komen steeds dichterbij.
 
Hoe was jouw week?

6 opmerkingen: