maandag 9 december 2013

Mac paint pot Bare study

Deze maand is een maand vol nieuwe make up producten! Mijne eerste High end lipstick en vandaag laat ik jullie mijn eerste Mac product zien.

Terwijl ik een paar dagen geleden stond te snuffelen bij de Mac encouter, kwam er een verkoopster naar me toe die prachtige opgemaakt was. Haar look was een smokey eye, zonder dat het echt van die zwarte panda ogen waren. Ik vroeg gelijk welke producten ze gebruikt had, want deze look moest ik namaken! Ze showden me een paar producten, allemaal bruintinten en vertelde daarbij dat ze deze Paint pot als basis had gebruikt. Vooral de Paint pot maakte de look helemaal af en ze raadde me deze zeker aan. Het was die avond pakjes avond en ik was zó onder de indruk van haar prachtige look dat ik besloot de Paint pot mee te nemen.
 Dit is haar, de beauty. Bij Mac verkopen ze verschillende kleuren Paint pots, dit is de kleur Bare study een zacht beige kleur met gouden shimmers erin. Het zit in verpakt in een glazenpotje en bevat 5ml. Niet heel veel zou je denken, maar je doet er behoorlijk lang mee. Aan de verpakking zijn wel wat nadelen, het glas is best zwaar en niet echt handig om mee te nemen op reis. Ook ga je er steeds met je vinger in dus super hygienisch is het ook niet echt.

Wel heel fijn aan een Paint pot is dat ze heel veelzijdig zijn. Je kan ze los gebruiken als oogschaduw, maar het werkt ook super goed als oogschaduwbasis. Als highlighter is deze kleur ook goed te gebruiken op je jukbeenderen of je wenbrauwbot.
De swatch is niet super goed, het is lastig te fotograferen. De glitters vind ik zelf mooi subtiel, zeker als je het gebruikt als oogschaduwbasis. De Paint pot is van creme-achtig structuur en je hebt maar weinig nodig om de kleur te zien.
Dit is de look die ik gemaakt heb, geïnspireerd door de verkoopster van Mac. De Paint pot heb ik als oogschaduwbasis gebruikt. Voor de rest bruintinten en een zwarte eyeliner.
Het lijkt erg zilver, maar ik heb vooral bruin gebruikt.
 Hier dan de overal look. Op mijn lippen draag ik mijn nieuwe YSL lippenstift. Ik vind het een super mooie look. De look van de Mac verkoopster was een stukje donkerder, wat misschien wel gaaf is voor kerst of uitgaan!
 
Er zijn verschillende kleuren Paint Pot, voor ieder wat wils dus ga zeker eens kijken! Ik ben heel erg blij met de Bare study kleur en ga nog wat verder experimenteren met verschillende looks. De Paint pots zijn te koop bij de Mac en kost €19. Een aardige duit vind ik zelf, maar je doet er erg lang mee.

Zit de Paint pot van Mac al in jou stash? &Wat vind je van de look?

6 opmerkingen:

  1. Yay, je eerste MAC product! De paintpot is erg mooi, je gaat daar zo veel plezier van hebben;) En je ooglook vind ik ook prachtig. Niet heel zwaar, maar wel mooi definiërend bij je ogen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw je hebt een geweldig mooie ooglook gemaakt staat je prachtig! Zelf heb ik nog geen paint pot maar deze staat wel op mijn verlanglijstje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik zou zeker even gaan kijken, het maak je look echt af!

      Verwijderen
  3. Ik heb zelf geen MAC producten maar ik hoor de MAC paintpot zeer regelmatig voorbij komen in tutorials van youtube beautyguru's dus het zal je geld vast waard zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ja ik zie ze ook steeds vaker voorbij komen. Pak de Paintpot ook echt vaak, het maakt de look echt af!

      Verwijderen