woensdag 4 december 2013

Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine - Corail intuitive (nr. 15)


Mijn eerste High End product is een feit en wat is ie mooi. Een pareltje of zoals de meiden van Lifelivegorgeous het noemen de ferrari onder de lipsticks. Ik ben zó ontzettend blij met deze prachtige Yves Saint Laurent lipstick en laat hem vandaag aan jullie zien.

Afgelopen week was er een hele leuke actie bij de Ici paris, 40% korting op alle.. ja alle lipsticks! Hoewel ik eigenlijk met mezelf afgesproken had wat minder uit te geven kon ik het niet laten om te gaan kijken. Ik bedoel 40% korting! Als ik iets wilde hebben dan moest ik nu gebruik maken van deze leuke deal. Dus stapte ik op mijn fietsje en bekeek ik alle prachtige lipsticks die er verkocht worden opzoek naar een pareltje.

Mijn oog viel gelijk op de mooie hulzen van Yves Saint Laurent, die verpakking is zo mooi! Alleen daarvoor zou je het al kopen.. Ik wilde een zachte, natuurlijke kleur die ik bij alles zou kunnen dragen en ook veel zou willen dragen. Ik merk namelijk dat ik niet zo snel een knal kleur pak, omdat ik het naar school snel too much vind.

Na veel geswatch kocht ik de kleur Corail intiuitive nummer 15 een lieve, zachte koraal kleur. De kleur komt uit de Rouge Volupte Shine lijn, waar veel warme kleuren in zitten. De lipstick heeft een prachtige gouden huls met in het midden het monogram van YSL. Ook een heel handig detail is dat de kleur van de lipstick in de verpakking verwerkt is. Als je er dan meerdere hebt, dan zijn ze makkelijk te onderscheiden.
Goed, over naar de swatches, ik krijg altijd kippenvel op het moment dat ik de swatch fotografeer! Heel apart. De lipstick is super romig en zacht, hij glijdt over je lippen. Ik was verbaasd over de geur en de smaak. Het smaakt naar watermeloen en ik ben gek op watermeloen!
De lipstick is lang houdbaar hij blijft zeker 3 uur op zn plek zonder te eten, maar ook met eten (als je geen broodje döner of andere vette hap naar binnen smikkelt) zie je de kleur nog steeds. Ook de pigmentatie is heel goed.

Je hebt inmiddels denk ik wel door dat ik laaiend enthousiast ben over deze lipstick. De houdbaarheid is top, de kleur is helemaal mooi en de smaak is zalig. Ik ben mega fan! Alleen de prijs is om te huilen.. €32,99. Maar met een leuke actie is ie al veel beter te betalen!

De actie van Ici Paris is geldig tot 6 december. Inslaan dus!

12 opmerkingen:

  1. wauw prachtig kleurtje! en mooie foto!

    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een perfecte kleur! Staat je super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw dit ziet er echt geweldig uit! Staat je ook ontzettend goed :) En wat heb je mooie wimpers btw, haha! Als je het leuk vind: vandaag organiseer ik een Linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen (zoals deze) die je afgelopen week geschreven hebt, inclusief een foto én een link naar jouw blog! Ik zou het gezellig vinden als je mee zou doen!

    Fijne zondag, liefs Rosie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een lieve reactie! Dankjewel:) Wat leuk, zal er eens naar kijken!

      Verwijderen
  4. De kleur staat je echt ontzettend goed! Heb vorige week mijn eerste kleurtje van YSL gescoord, ben er ontzettend blij mee :)

    BeantwoordenVerwijderen