dinsdag 28 januari 2014

Journsa kwasten - Dupe real technique kwasten

Eindelijk heb ik ze! De fake Real Technique kwasten die ik een paar maanden geleden op Ebay kocht. Er was van alles misgegaan met de bestelling dus het duurde veel langer dan ik hoopte of deze kwasten het wachten waard waren? Lees snel verder!

Op Ebay bestelde ik een paar maanden geleden deze Joursna kwasten, doordat er veel gedoe was met de post en ik de kwast maar niet kreeg bestelde ik bij een andere verkoper dezelfde kwasten. Uiteindelijk kreeg ik een maand later opeens 4 kwasten tegelijk! Terwijl ik er maar 3 betaald heb, helemaal niet erg natuurlijk. Nu heb ik dus 4 kwasten: 2 bufferkwasten, 1 schuin afgesneden kwast en 1 bolle kwast.
Dit zijn ze alle drie samen. Zoals je ziet is de eerste veel roder van kleur dan de andere twee. Ook staat er alleen op de eerste het merk Joursna. Zijn die andere twee dan weer dupes van een dupe? Ik heb geen idee verder zien ze er hetzelfde uit en voelen de haren ook hetzelfde! Wel waren de andere twee iets goedkoper dan die van Joursna.

Zoals je kan zien, zijn ze kwa vormgeving echt dupes van de Real technique kwasten. Ik kan ze helaas niet vergelijken, omdat ik zelf geen RT kwasten in mijn bezit heb.

Dit is de Joursna kwast, nummer 1049 en heb ik bij deze verkoper gekocht voor €2,65 inclusief verzenkosten. De eerste keer ging het fout bij het bestellen, maar uiteindelijk heb ik hem toch gehad.  Het is een schuin afgesneden kwast met synthetische haren, de haartjes zitten heel dicht bij elkaar en zijn heerlijk zacht. Ik gebruik deze kwast voor mijn blush en dat werkt erg goed.
Dit is nummer H9667RO en kocht ik bij deze verkoper voor €2,06 inclusief verzendkosten. Maar deze is ook te koop bij de andere verkoper, dan is het nummer 1050.  Deze kwast loopt een beetje rond aan de bovenkant. Het is een grappige vorm die je niet heel vaak ziet! De haren van deze kwast zijn ook heerlijk zacht en van synthetisch materiaal. Ik gebruik deze kwast voor mijn bronzer omdat je er heel goed mee kan shapen, ook kan de kwast precies bij mijn neus aan de zijkant komen. 

Deze kwast is nummer H9671RO bij deze verkoper of nummer 1051 bij de andere verkoper en kostte €2,65 inclusief verzenkosten. Deze kwast gebruik ik het allermeest en is eigenlijk de reden geweest van mijn koop op Ebay. Bufferkwasten kun je moeilijk vinden in winkels of zijn erg duur.

Ook deze kwast is super zacht en gebruik ik om mijn foundation aan te brengen. Met ronde  bewegingen buffer ik het product in  mijn huid. Het handigste vind ik om stippen op mijn gezicht aan te brengen en dan met de kwast erover heen te gaan. Als ik de foundation op de kwast aanbreng en dan op mijn gezicht heb ik het idee dat er maar weinig product op mijn gezicht terecht komt.

Ik ben super blij met alle drie de kwasten (eigenlijk vier;)) ze doen hun werk goed en de prijs is helemaal fijn! Alle kwasten kun je gebruiken om vloeibare make up aan te brengen, maar ook poeder nemen ze goed op. Ook na een paar keer wassen, zijn ze nog steeds super zacht! Er valt weleens een haar uit, maar héél weinig.

Op Ebay kun je ze in verschillende kleuren kopen: geel, roze of blauw. Vergelijk even goed de prijzen want er kan nogal verschil in zitten. Zijn ze op bij de verkoper waar ik ze kocht, dan moet je gewoon even zoeken op ‘makeup brushes red tool’ en dan vind je ze vanzelf.

Heb jij nog kwast aanraders van Ebay?

4 opmerkingen:

  1. Ik heb zelf de echte maar ik hoor altijd dat dit hele goede dupe's zijn. Die blushkwast en stilling brush zijn heel fijn. Leuk blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! X


    www.ingewm.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijken me erg fijne kwasten! Met name de bufferkwast. Ik zoek nog een goede en niet al te dure.

    BeantwoordenVerwijderen