zaterdag 18 januari 2014

Muji beauty kastjes

Heel vaak zie ik dit soort prachtige foto's van opgeruimde dressoirs met daarop een doorzichtige ladekast waar alle beautyproducten heel overzichtelijk en netjes in bewaard worden. Vooral bij buitenlandse bloggers zijn deze kastjes populair, deze foto komt Lipstickwithsomesunshine.  Steeds vroeg ik me af waar deze kastjes toch vandaan komen en afgelopen week heb ik het ontdekt! 

De beroemde doorzichtige kastjes, ook te zien bij Keeping up with The Kardashians, komen van Muji een Japans bedrijf dat minimalistische huishoudelijke producten verkoopt. Ze hebben heel veel verschillende soorten bakjes, kastjes, laadjes in allerlei soorten en maten. Speciaal voor oorbellen, kantoorartikelen en noem maar op. Maar dus ook speciaal voor beauty!
Het linker ladekastjes van de foto hierboven is denk ik wel de allerbekendste onder beauty bloggers en kost ongeveer €30 (hangt van de koers af).  Het ladekastje er naast kost €10.

Al deze producten zijn hier te koop. Helaas zit er geen winkel in Nederland, wel in Engeland, Frankrijk en een paar andere Europese landen. Ik vind het echt een prachtig systeem. Zo lang je het netjes houd ziet het er super mooi uit! De verzendkosten zijn wel erg hoog vanaf €30, dat zou me wel tegenhouden met bestellen. Gelukkig zit mijn lieve schoonzusje in Londen dus dan zal ik daar maar naartoe moeten!

Waren jullie al bekend met deze winkel? of zelfs al in bezit van deze kastjes?7 opmerkingen:

 1. Ik kende deze winkel nog niet. Het ziet er mooi en ordelijk uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja mooi hè! Kan me wel voorstellen dat het met veel verschillende kleuren weer rommelig kan lijken..

   Verwijderen
 2. Heel fijn! ik kende deze winkel nog niet maar hier heb ik wel wat aan super! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne kastjes! Die ga ik onthouden want alles slingert hier maar rond haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijken me handige kastjes! Je zou ook eens bij Ikea kunnen kijken, ik heb gehoord dat ze daar ook goede dingen hebben net zoals Hema!

  BeantwoordenVerwijderen