maandag 17 februari 2014

Photo diary Februari #1


Het is weer tijd voor mijn Photo diary! Ik ben een beetje vergeten foto's te maken. Ik zat eigenlijk vooral op school, maar er waren ook zeker een paar leuke dagen! Kijk snel mee!

Dit was de opname van mijn eigen realityshow! Haha nee hoor. Ik ging samen met mijn schoonmoeder lunchen bij Bagels & Beans en we kwamen midden in opnames terecht. Het bleek voor omroep Max te zijn over de winterdip.  
Jammie! Dit was onderweg naar school. Mijn heerlijk zelfgemaakte Havermoutkokoskoekjes! Het recept vindt je hier.

Mijn vriend en ik zijn helemaal backgammon verslaafd. Elke avond en ochtend spelen we wel een potje. In het begin was ik vreselijk slecht, maar het gaat steeds beter!
Dit is mijn nieuwe sportlegging van de H&M. Hij zit heerlijk en staat ook nog super leuk! Dat maakt sporten nóg leuker. Lets go! 
Gezellig eten met Esmee, een vriendin van de middelbare school. Sinds kort woont ze op zichzelf en dit was ons eerste etentje in haar nieuwe appartementje. Super leuk & lekker!

Zoals je misschien gelezen hebt, hielden we vorige week zaterdag een surprise party voor mijn vriend. Hier kun je erover teruglezen. Dit was de prachtige taart die we besteld hadden!
Vorige week maandag, was mijn vriend echt jarig. Dit vierden we die dag door uiteten te gaan bij de Thai. Ik dacht altijd dat ik thais eten vies vond, dus keek er een beetje tegenop. Maar het was heerlijk! Super vers en echt lekker. Het service was super schattig en de rijst werd geserveerd in een grote zilveren kom. Heel leuk!
Dit was het toetje! Jammie, vers fruit met mango & vanille ijs!
Woensdag had ik een etentje van een vriendin die 21 werd! Deze foto stuurde ik naar haar toen ik onderweg was. Ik moest met de trein via Schiphol naar haar toe reizen en dan de bus pakken. Op schiphol had ik nog 20 minuten voordat mijn bus vertrok, dus wandelde ik even rond. Je hebt daar een verkooppunten waar ze je krultangen en stijltangen proberen te verkopen. Een verkoper sprak me aan en wilde mijn haren krullen. Aangezien ik nog genoeg tijd had vond ik het prima. Hij kwam met allemaal vreselijke verkooppraatjes, maar ondertussen deed hij wel mn haar mooi! Haha. Ik ging weg met prachtig gekrulde haren, zonder iets te kopen. Veel te duur waren de producten en volgens mij was de kwaliteit om te huilen!

Sushi als voorgerecht daar maak je mij heel blij mee!  
Picture time!
Links is the Birthday girl in haar prachtige glitter jurkje. Het thema was Glitter & Glamour, dus iedereen kwam helemaal opgedoft. Super leuk!
 
Gisteren reden mijn vriend en ik naar Scheveningen. Zeker wel een uur met de auto, maar het zonnetje scheen en de radio stond aan! Helemaal prima. In Scheveningen zit een surfwinkel waar mijn vriend een nieuw surfboard ging kopen, maar eerst besloten we nog even lekker op het strand te wandelen. Het was echt heerlijk weer! Super zonnig en warm! Zo lekker om even die zon te voelen, hopelijk blijft dit weer nog een paar weken.
 
Dat was het weer! Deze week heb ik vakantie, maar een week is toch zo om. Ik moet vooruit werken voor school en misschien ga ik met mijn vriend een paar dagen naar Parijs, maar dat is nog niet zeker.

Hoe was jouw week?1 opmerking:

  1. Leuke foto's! Toen ik de zin las over reality show dacht ik meteen: wow, vet! Haha too soon ;)

    BeantwoordenVerwijderen