donderdag 27 maart 2014

Nars issist cheek kit


Een paar weken geleden was ik in Paris, the city of love & fashion. Natuurlijk moest ik ook een bezoekje brengen aan de Sephora. Daar kwam ik dit prachtige trio tegen. Benieuwd of het een beauty is? Lees snel verder!

De producten van Nars kent iedereen wel van de blushes Albatross of Orgasm. Twee super populaire blushes die helaas niet in Nederland te krijgen zijn. Ik had nog nooit iets van Nars gekocht, gewoon weg omdat het niet binnen hand bereik was en behoorlijk duur! Toen ik deze Nars blush palette tegen kwam was ik snel verkocht. Een highlighter, blush en bronzer in 1. Makkelijk voor op reis en goed om eens te proberen of Nars iets voor mij is.
Het palletje zit in een kartonnen doosje met groot de naam erop.
En dit vind je in het doosje! Een zwart rubberen palletje en een kwast. Nars verpakt al zijn producten in deze rubberen doosjes. Handig want het kan tegen een stootje, maar het word wel snel vies! Het is niet heel makkelijk schoon te maken, maar met een gezichtsreinigingsdoekje schijnt het wel goed te doen te zijn! 
In dit blush palette zitten de kleuren: Devotee highlighter, Orgasm blush & Laguna bronzer. Ik merk dat ik vooral de blush en highlighter gebruik. Apart maar ook in combi en I love it!

Het was moeilijk om de swatches goed op de foto te krijgen, maar het is gelukt! Kijk nou wat een beauty's. Links de highlighter, midden de Orgasm blush en rechts de bronzer. De kleuren zijn zacht, maar wel goed gepigmenteerd. Je kan het heel subtiel aanbrengen maar ook lekker dik.Het paletteje is super handzaam en past makkelijk in je toiletje tasje. Ik draag het elke dag in mijn tas voor als ik weer eens haast heb om de trein te halen. Fijn ook dat er best wel een grote spiegel bij zit en een kwast. De kwast is fluweelzacht en handzaam, niet te groot en niet te klein. De vakjes waar het product in zit zijn niet heel groot, maar de kwast past er precies in. Het kost wel wat, maar het is wel een prachtig en handig product! Ik ben er super blij mee en gebruik het bijna iedere dag.

Het palette kost ongeveer €39 , dat hangt ervanaf waar je het koopt en wat de koers is. Niet goedkoop dus.. Maar als je bedenkt dat 1 Nars blush los al €30 kost, is dit een goede deal! Helaas is ie niet in Nederland te krijgen, maar wel te bestellen via Sephora.fr. Er zijn ook best wel veel dupes van dit palette te koop, zoals de Sleek Face forms. Voor als je een wat meer budget variant zoekt!

2 opmerkingen: