woensdag 2 april 2014

Sleek Rose Gold 926


Al een tijdje was ik benieuwd naar de blushes van Sleek en toevallig zat er in de goodie bag van de Meet & Shop dag zat er eentje! Jeeej! Swatchen maar!

Op de dag van de Meet & Shop waren we al in de winkel van Beau een beauty winkel in Groningen, waar ze Sleek, Teez en Real Techniques verkopen. Bij het schap van Sleek stond ik al te twijfelen over deze prachtige blush. Een welbekende dupe van Nars Orgasm. Terwijl ik daar stond kwam Willemijn naar me toe en zei 'Niet kopen hoor!' Waarom niet vroeg ik verbaasd.. 'Ja nee daar kom je nog wel achter!' Ik snapte er helemaal niks van, was deze blush dan toch niet goed? Aan het eind van de dag kregen we de goodie bag en snapte ik waarom Willemijn me gewaarschuwd had! Hij zat gewoon in de Goodie bag. Happy me.

Dit is em dan! De Sleek Rose Gold nummer 926. Het doosje is heel klein en compact, handig om mee te nemen dus! Maar het had best 1 maatje groter mogen zijn. In het doosje zit een spiegel altijd handig.
 

 

Kijk nou wat een prachtige kleur, de blush is warm roze en heeft gouden glitters erin. Je hebt maar heel weinig nodig want het is super gepigmenteerd.
 
Ik heb Nars Orgasm er eens even bij gepakt en vergeleken, in het doosje zien de kleuren er inderdaad hetzelfde uit. Bij het swatchen merkte ik dat Nars moeilijk te pakken is, het is erg licht en er komt weinig vanaf. Met rose gold daarentegen zetten ik moeiteloos een streep op min arm. Helaas zijn de fotos van de swatches die ik maakte erg onduidelijk. Omdat ik je toch een beeld wil geven heb ik een foto van Veracamilla gebruikt. Die zie je hieronder. Alle credits daarvoor dus naar haar!

Links zie je Nars Orgasm en recht Sleek Rose Gold. Je ziet meteen dat er in de blush van Sleek veel meer gouden glitters zitten. Daardoor is Orgasm rozer en matter van kleur. Zo naast elkaar is er toch veel verschil te zien, maar als je het licht op je huid aanbrengt kan je het verschil amper onderscheiden.

Allebei prachtige blushes dus en zeker een goede dupe! Ga jij voor Rose Gold of Orgasm?

6 opmerkingen: