maandag 5 mei 2014

Oh so special palette - Sleek


Op de LLG Meet&Shop dag kocht ik dit prachtige palette van Sleek. Sleek staat bekend om zijn super veelzijdige paletten, waar voor iedereen wel iets bij zit. Ik ben zelf gek op zachte, lieve kleuren dus toen ik deze beauty zag nam ik haar mee! Benieuwd of het ook een keeper is? Lees snel verder!


Sleek is een make up merk dat super veelzijdige producten maakt voor een hele betaalbare prijs. Zo verkoopt het eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je ogen, lippen en gezichtsmake up. Vooral de palette zijn erg bekend om hun prijs kwaliteit verhouding en als arme student is dat natuurlijk wel iets waar ik op let!

De verpakkingen van sleek zijn altijd simpel, strak en handig. De naam staat erop en aan de binnenkant zit een grote spiegel. Het kartonnen doosje wat er om heen zit vind ik er schattig, leuk om het in te bewaren. 

Wat ik ook heel erg leuk vind is dat de kleuren namen hebben! Door de weerspiegeling van het kaartje is het lastig te zien misschien. Klein detail, maar dat is toch een stuk leuker dan nummers.

Dit zijn de kleuren zonder het plaatje erop. Links lieve roze kleuren en rechts wat donkerdere kleuren. Er zijn vijf kleuren met een glittertje erin en zeven zijn er mat. Bow is een hele subtiele witte kleur die je echt als highlighter kan gebruiken. Goede mix van licht en donkere kleuren, je kan hiermee makkelijk van een dag make up naar avond make up switchen met alleen dit palette.
Oh! Wat ik vergeten ben op de foto te zetten is het make up kwastje dat erbij zit. Niks bijzonder, gewoon een basic kwastje met aan twee kanten een applicator.

Dit zijn de swatches van de bovenste rij, het is helaas niet heel goed gelukt maar ik hoop dat het toch een beeld geeft. Links Bow, Organza, Ribbon, Gift basket, Glitz en Celebrate. Vooral Organza vindt ik echt prachtig met die glitters erin! In het echt komen de kleuren veel beter tot zijn recht, hier lijkt het wat vaag maar dat is het absoluut niet.

Dit zijn de onderste rij swatches. Links Pamper, Gateau, The mail, Boxed, Wrapped up & Noir. Noir stelt me absoluut niet teleur, zwart kan soms wat vaag zijn maar deze bevat genoeg pigment. Op de fotos lijken de kleuren van de twee rijen erg hetzelfde, maar dat is niet zo hoor!

Ik ben zeer tevreden over mijn eerste aankoop van Sleek. Het palette bevat echt mijn kleuren en als je van roze houdt kan je alle kanten op. Het pigment is dikke prima en het bevat zowel matte kleuren als glitters. Voor €10 ben ik helemaal blij!

Het enige jammere is dat Sleek eigenlijk alleen te koop is op internet.. ik vind het altijd prettig als ik make up toch even kan zien en swatchen. In Groningen is het wel te koop bij Beau, dus mocht je daar in de buurt zijn.. Anders kun je altijd via deze link bij Sleek zelf bestellen.

Ik zal nog een keer een look mee maken voor een artikel dan kun je goed zien hoe het op het oog staat.  Heb jij al een Sleek palette in je bezit?





4 opmerkingen:

  1. Lijkt me een fijn palette, bedankt voor de review!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is het een fijn palette he! Ik heb hem eigenlijk al heel lang niet meer gebruikt, toch weer eens doen...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja heel fijn! Haha ja ik snap je helemaal, looks maken kost altijd veel meer tijd dan je denkt dus dan pak ik toch snel even een eyeliner.

      Verwijderen