woensdag 14 mei 2014

Statement kettingen van Ebay

Ik ben gek op Ebay! Wat een uitvinding. Ookal heb ik waarschijnlijk nog niet eens de helft van Ebay ontdekt (aan sommige dingen waag ik me liever niet) deel ik vandaag drie vondsten met je. Lees snel verder!
Ebay is een soort marktplaats, waar je het zo duur en zo goedkoop mogelijk kan maken als je zelf wil. Vintage designer tassen uit Italië zijn er te koop, maar ook goedkope plastic rommel uit China. Je kan er alles, echt alles  kopen. Wat mij keer op keer verbaasd is dat veel spullen die in de winkel te koop zijn voor €20 je zelf op Ebay kan bestellen voor drie keer zo weinig.. Heb je dus iets gezien in de winkel wat boven budget is? Dat kan het lonen om even te googlen op Ebay. Het enige nadeel is dat het tijd vergt, het verslavend is en je moeilijk kan inschatten hoe goed de kwaliteit is.

Statement ketting zijn ontzettend gaaf, ze fleuren elke saaie outfit op en je kan er dus nooit genoeg van hebben. Helaas zijn ze in de winkel ook redelijk prijzig.. Bij Zara betaal je al snel meer dan €30 voor een ketting. Sorry maar daar doe ik niet aan en daarom begon mijn zoektocht naar gave statement kettingen voor een leuk prijsje.

Allereerst vond ik via Misslipgloss deze beauty. Ze is te koop in verschillende kleuren lauw/oranje/geel/roze en de mooiste vond ik zelf turquoise. Inmiddels wordt de ketting ook bij Loavies verkocht, voor jaja €19.95 ik kocht em voor €7 inclusief verzendkosten.

Als tweede kocht ik deze prachtige blauwe bloemen ketting. Subtiel, vrouwelijk en maar €3,05 inclusief verzendkosten. De levering was super snel, binnen 10 dagen lag ie op de mat.
Dit is mijn derde ketting. Een hele mooie witte bloemen ketting afgewisseld met nep diamanten. De kwaliteit valt me een klein beetje tegen, het wit ziet er toch wel erg nep uit.. Maar ach voor €3,50 vind ik dat helemaal geen ramp. Ik denk dat ik er gewoon met nagellak overheen ga, dat schijnt heel makkelijk te zijn!

Ben je nou ook opzoek naar mooie statement kettingen? Zoek bij Ebay dan eens op:
'Statement necklace', 'Bubble bib necklace', 'Choker flower statement necklace', 'Statement vintage necklace' etc. Je kan de kleuren of vormen erbij zetten die je wil, dit is makkelijk maar let er wel op dat je ook kettingen mis kan lopen omdat verkopers vaak zo specifiek hun waren labelen.

Voor Ebay heb je wel een PayPal account nodig, eigenlijk alleen maar fijn want PayPal stort je het geld terug als je het product niet krijgt. Een extra garantie dus! Laat je dus niet afschrikken om PayPal te gebruiken, omdat je alleen Ideal gewend bent. Het bedrag wordt namelijk gewoon afgeschreven van je rekeningnummer net als Ideal. Cynthia heeft een handleiding over PayPal  geschreven die vind je hier.

Dit zijn de links van de kettingen die ik gekocht heb:
1. Turquoise ketting
2. Blauwe bloemen ketting
3. Witte bloemen en diamanten ketting

Heb jij al statement kettingen via Ebay gescoord? Ik ben benieuwd naar links, wat je kan er nooit genoeg hebben!

4 opmerkingen:

  1. Ik vind vooral de laatste ketting erg mooi! Jammer van de kwaliteit, maar het is wel een ketting die je outfit helemaal af kan maken =)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Pff ik verwijderen steeds per ongeluk een reactie, maar kan het niet meer terughalen:( Bedankt in ieder geval voor je reactie haha!

      Verwijderen