donderdag 24 oktober 2013

Beautyblender dupe van Ebay!




Woehoeeee ik heb mijn eerste Ebay bestelling binnen! Het was even (best wel lang) wachten, maar daar is ie dan de look a like Beautyblender. De echte kost €12,50 mijn dupe was maar €0,77! Koopje dus, maar werkt deze spons net zo goed? Lees snel verder!


De Beautyblender is al sinds 2010 te koop, sinds kort zijn er steeds meer dupes te koop. H&M heeft er een uitgebracht, maar ook Essence en Catrice kwamen ermee. Omdat ik steeds misgreep naar deze Dupes besloot ik een paar weken geleden de Beautyblender via Ebay te kopen. Eenmaal op Ebay kon ik bijna niet geloven dat het zó goedkoop aangeboden werd! Voor €0,77 had ik een dupe inclusief de verzendkosten. Twee weken geleden viel de dupe op de mat en begon ik met testen.

De Dupe heeft een beetje een andere vorm dan de Beautyblender. Ik kon uit meerdere kleuren en vormen kiezen. Deze vorm leek mij het handigste om vast te houden en de kleur is gewoon prachtig. De echte Beautyblender heb ik niet en heb ik ook nog nooit geprobeerd dus ik kan ze niet met elkaar vergelijken, toch denk ik dat de producten vergelijkbaar zijn.
Het eitje is niet zo groot, maar groot genoeg om lekker vast te houden.  Zoals je ziet op de foto is het nagellak flesje net wat groter dan het eitje. Met de Beautyblender kan je Foundation, concealer en zelf blush opdoen en kan zowel nat als droog gebruikt worden.  De echte Beautyblender wordt bij het nat maken groter.

Het eerste verschil wat me opviel toen ik het eitje nat maakten was dat het niet veel groeiden. Maakt mij niet zoveel uit, zo lang hij niet teveel van het product opzuigt. Persoonlijk vind ik de Beautyblender fijner werken als het eitje nat is, dan zuigt het niet teveel product op en is het wat flexibeler. Als het eitje droog is werkt het wat stroever en verdwijnt veel van het product in het ei in plaats van op mijn gezicht.

Mijn Foundation brengt de dupe heel erg mooi op. Daar ben ik echt verbaasd over, het ziet er heel naturel uit en laat absoluut geen strepen of vlekken achter. Ook werkt het heel makkelijk om je concealer aan te brengen, dit doe ik altijd met deppende bewegingen. Met de dupe is het deppen toch wat makkelijker dan met mijn vingers. Ik gebruik hem inmiddels elke dag, al twee weken lang en de dupe is nog steeds heel en werkt nog steeds goed. Wel begin er op het eitje foundation vlekken te komen die ik er niet meer uit krijg. Maar ach voor dat geld vind ik dat helemaal niet erg.

Ik ben heel erg enthousiast over de Beautyblender dupe. Ben je opzoek naar een hele goedkope dupe dan is deze zeker een aanrader! Je hebt wel even geduld nodig voordat het product binnen is, dus dat moet je er wel voor over hebben. Er zijn meerdere verkopers op Ebay die look a like Beautyblenders verkopen, genoeg keus dus of die ook net zo goed zijn durf ik niet te zeggen. Ik heb mijne gekocht bij deze verkoper qcweili77 voor €0,77 inclusief verzendkosten!



4 opmerkingen:

  1. ik ga hem ook bestellen! ik ben benieuwd :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je zal er zeker geen spijt van krijgen! Hij is super fijn:)

      Verwijderen
  2. Hi! ik ben benieuwd hoelang het sponsje het heeft volgehouden? Eeeeeigenlijk kan je niet zeggen dat het een echte dupe is omdat je de echte niet hebt gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi! Het sponsje doet het nog steeds, ik gebruik hem alleen bijna niet meer.. Een dupe betekend alleen maar dat het ergens verdacht veel op lijkt, om dat te kunnen constateren heb je niet perse het origineel erbij nodig.. &misschien weetje ook dat velen bloggers deze beautyblender vergeleken hebben met de echte dus hoef ik het niet nog eens over te doen om dat te kunnen zeggen ;)

      Verwijderen