zaterdag 23 november 2013

Mini shoplog!Afgelopen donderdag was er bij de Kruidvat een hele leuke actie, 1+1 gratis op alle Make up producten! De actie  begon om 17 uur en duurde tot 20 uur. Ik  had van te voren al een beetje research gedaan naar welke producten ik wilde hebben, ik dacht stel het is graaien geblazen dan kan ik doelgericht pakken wat ik wil. Benieuwd waarom ik voor deze producten ben gegaan? Lees snel verder!

Om 5 minuten voor 17 uur liep mijn kruidvat filliaal binnen, ik had verwacht dat er al heel wat mensen zouden staan maar dit was gelukkig niet het geval. Ik keek rustig wat rond en pakte alvast wat producten. Om 5 over 17 uur was de bom ontploft, vrouwen van alle leeftijden graaiden naar de make up alsof het gratis was! Wat was ik blij dat ik iets eerder gekomen was.

In deze mini shoplog laat ik zien wat ik gekocht heb en wat het kostte. Van alle producten komt een revieuw online!

Allereerst nam ik de Catrice Prime & Fine poeder mee. Ik gebruik altijd gekleurde poeders om me af te poederen, maar samen met een foundation kan dat soms een beetje teveel zijn. Daarom ben benieuwd hoe een transparante poeder is. Deze kwam werd door Beautygloss beter beoordeelt dan die van Mac dus ik ben benieuwd! Prijs: €5,49.

De Liquid Metal Eyeshadows van Catrice vind ik prachtig. De kleuren, de structuur echt super mooi. Ik heb er meerdere malen mee in mijn handen gestaan en elke keer terug gelegd. Deze keer nam ik er toch een mee! Ik heb de kleur Look me in the ice. Prijs €3,99.

Onlangs is de Made to stay highlighter pen uitgekomen. Omdat mijn ogen redelijk klein zijn, vind ik het altijd erg mooi om ze optisch groter te laten lijken. Deze pen had een prachtige kleur en een mooie creamy structuur. Meenemen dus! Ik heb de kleur 020 Eye want, prijs: €3,89.

Ik ben absoluut geen fan lipgloss, het plakt en het glimt teveel. Deze Stay matt lip cream van Essence daarentegen droogt mat op en de kleur is heel natuurlijk. Ze hadden vier verschillende kleuren ook een gave rode! Wie weet als deze bevalt koop ik ook wel die rode! Prijs: €1,99.

Al jaren gebruik ik dezelfde mascara van Maybelline. Deze Catrice Better Than False Lashes Mascara vind ik kwa borstel er best wel op lijken en heeft een veel fijner prijsje! Testen dus! Prijs: 4,59.

Als laatste nam ik deze Camouflage cream van Catrice mee. Ik heb al een vloeibare en ben wel benieuwd naar deze vaste vorm. Prijs: 2,99.

Alles bij elkaar zou ik eigenlijk €23,92 kwijt zijn, maar nu was het dus de helft €11,96! Dat is nog eens leuk shoppen. Heb jij ook gebruik gemaakt van de actie? &Wat heb je geshopt?

De revieuws van deze producten hiervan komen online, zijn er producten waar je het meest benieuwd naar bent? Lett me know!

4 opmerkingen: