zondag 10 november 2013

Victoria Secret

Deze foto postte ik een maand geleden ongeveer op Instagram. Benieuwd wat ik geshopt heb? Lees snel verder!

Een maand geleden vertrok mijn schoonzusje naar Londen, omdat haar vlucht vertraagd was kon ik nog even fijn shoppen bij Victoria Secret op Schiphol. Het blijft een ervaring shoppen bij VS, helaas verkopen  ze niet alles wat ze in de 'echte' winkels in Amerika wel hebben. Zo zijn er vooral veel body producten, parfums en make up tasjes. Ook verkopen ze er ondergoed, maar helaas niet de geweldige BH''s waar ik zo fan van ben.  Maar ach, het blijft Victoria Secret en het is super dat er iniedergeval één winkel hier in Nederland is (er is nog een winkel achter de douane).
In de winkel is genoeg keuze wat betreft body producten, veel verschillende geuren en ook veel verschillende prijzen. Uiteindelijk kocht ik de beroemde Body splash Sensual blush in de geur Pink lotus & sultury woods.
Een body splash is een soort parfum, alleen is de concentratie parfum die erin zit vergeleken met een eau de toilette bijvoorbeeld veel kleiner en meer verdund. De geur blijft dus minder lang hangen en ruikt het wat luchtiger dan een echte parfum. Wat veel mensen met een body splash doen is dat ze het over hun hele lichaam spuiten. Het lekkerste is als je, je eerst insmeert met een bodylotion met dezelfde geur en daaroverheen spuit je de bodysplash. Zo blijft de geur veel langer hangen.  
De fles is van zichzelf al een plaatje om te zien. Het mooie roze plastic en de bloemen plaatjes die je aan de binnenkant ziet. Zeker iets om mee te pronken op je make up tafel.

De geur vind ik heel moeilijk om te omschrijven. Het is zoet en warm, maar wel lekker luchtig. Ik denk dat het vooral in de zomer heerlijk is om deze body splash te gebruiken! Wat me opviel tijdens het dragen is dat de geur langer dan verwacht blijft zitten. Aan het eind van de dag ruik je het niet heel goed meer, maar ergens is de geur heel licht blijven hangen.

Ik ben heel blij dat ik een Body splash in mijn collectie geuren heb, het is toch een fijne afwisseling van een echte parfum!

De body splash kost €12. In Nederland kun je hem dus alleen kopen op Schiphol, maar online is ie ook te bestellen via Victoria Secret. De verzendkosten zijn volgens mij wel redelijk hoog dus of dat het waard is weet ik niet..

Ben jij al fan van de Body splash van Victoria Secret?6 opmerkingen: