donderdag 19 december 2013

MUA Undressed palette

Van mijn lieve schoonzusje kreeg ik een vervroegd kerstcadeautje. Ze is deze week overgekomen vanuit Londen om samen kerst te vieren en voor mij nam ze een Mua Undressed palette mee! Ik had hier al veel goede reviews over gezien en was er dan ook super benieuwd naar.

Mua is een make up merk dat alleen in Engeland te koop is en bekend staat om haar hoge kwaliteit en zeer lage prijsjes. Het is te vergelijken met Catrice of ELF.  Een heel bekend palette is het Undressed palette of het Undress me too palette. Deze paletten worden ook wel de super dupe van Urban Decay Naked & Naked 2 genoemd. Waar je voor een Naked palette €47 betaald, kosten de Mua undressed palette €5! Zeker de moeite waard dus om even te vergelijken.

Okee, de verpakking is niet echt spannend. Het is gemaakt van plastic en trekt zoals je kan zien op de foto snel stof aan. Ook zie je het snel als er krassen op komen. Wel handig vind ik dat er een doorkijk stukje is, dan kan je makkelijk zien welke kleuren erin zitten. Geen eye catcher dus, maar tenslotte gaat het toch om de oogschaduw. Bij het palette zit ook een kwastje, niks bijzonders gewoon basic. Ik gebruik deze zelf niet, maar mocht je een keer zonder kwast zitten dan is het altijd handig.

Zelf heb ik geen Urban Decay Naked paletten, dus de swatches zijn van Missbudgetbeauty. Zij heeft hele goede foto's gemaakt waarop je zowel de swatches van Mua als Naked palette kan zien. Alle credits voor de swatches voor haar dus!
Links zijn de kleuren van Urban Decay Naked palette en rechts zijn de kleuren van Mua undressed.
Ook hier Links Urban Decay Naked en links Mua Undressed.
 
Goed, de kleuren van Naked 1 en Undressed zijn niet allemaal precies hetzelfde, maar ze komen toch wel erg dicht in de buurt.  De pigmentatie van Mua is echt super goed, als je bedenkt dat je hier maar €5 voor betaald! De kwaliteit is ook heel erg goed. Wat me ook verbaasde is dat er weinig fall out is. Super fijn, want niks is zo irritant dat je helemaal onder de glitters zit na het aanbrengen van je oogschaduw.
 
Ik ben echt heel erg fan van de Mua Undressed palette! Het is super goedkoop en de kwaliteit is echt top! Dus ben je opzoek naar een Naked dupe die goed & goedkoop is dan is dit zeker een aanrader! Helaas is dit palette niet in Nederland te koop, online is het wel te bestellen de verzendkosten zijn €5 dus dat valt mee. Het is met verzendkosten alsnog goedkoper dan het Palette van Urban Decay. De andere optie is om snel een reisje naar Engeland boeken!
 
Hier is de site van Make up academy.

Er is ook nog een Mua Undress me too palette die weer een dupe is van Naked 2, die ga ik ook proberen te scoren!

Was jij al van deze dupe op de hoogte?

18 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi zeg, leuk dat je deze gekregen hebt! En niet duur indd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ben er zo blij mee! Draag de kleuren echt dagelijks:)

      Verwijderen
  2. Mooie palette en goede kwaliteit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is inderdaad een super mooi palette !
    en een super goede pigmentatie !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben er ook zo blij mee! Echt een fijn palette, waar je alle kanten mee op kan!

      Verwijderen
  4. Wauw wat een mooi palette! Het zijn echt mijn kleuren haha. Toen ik eerst de foto zag dacht ik eerst wauw mooi Sleek palette.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha geen Sleek, het heeft er wel wat van weg inderdaad! Zou zeker even op de site kijken van MUA de verzendkosten zijn niet hoog..

      Verwijderen
  5. Wauw, die pigmentatie! Perfect!

    BeantwoordenVerwijderen