maandag 20 januari 2014

Photo diary Januari #1


Vandaag weer een Photo diary van de eerste 2 weken van Januari. Omdat ik het toch wel veel vond om alle foto's van 1 maand in een blogpost te proppen. Leek het me een beter idee om 2 keer in de maand een photo diary te doen! Dan is het wat meer verspreid en zijn de foto's ook niet zo heel oud.. Kijk snel mee!

 Het begon ermee dat ik een mailtje kreeg om een kamer te komen bekijken in het centrum van Haarlem. Ik ben al een tijdje opzoek maar wil niet uit huis voordat ik mijn droom kamer gevonden heb. Dit was zeker een droom kamer, het was licht en ruim! Je had je eigen keuken en de kamer was door de keuken opgesplitst in twee delen waardoor je een woon en slaapgedeelte had. Ideaal! Helaas was de kamer te duur, dus heb ik hem niet genomen..
Deze foto ging rond in de groeps chat van mijn klas. We moeten zo vaak nieuwe schoolboeken kopen en hebben het vaak amper nodig.. zo zonde van mn geld.
Het gaat super goed met mijn sportvoornemen! Ik train ongeveer 3x in de week, als het niet lukt 2x en dat voelt goed. Ik ben niet afgevallen, maar zit zeker wel strakker in mijn vel en voel me er ook beter bij.
Samen met mijn vriend zijn we Oatmeal addicted. Lange tijd vond ik het onwijs vies, het was warme pap! Bah. Maar door een van mijn beste vriendinnetje ben ik het toch maar weer gaan proberen. De combi met appel, kaneel en rozijn is het allerlekkerste.  
 Na een workout training vorige week zondag ging ik samen met mijn vriend lunchen bij Bagels & Beans. Hij is gek op de ijscoffee die ze daar hebben. Omdat ik graag sapjes wil drinken, maar thuis geen blender heb bestelde ik deze Aardbeien & Mango juice. Lekkerrr!
Deze quote vind ik zo geweldig en ik heb hem dan ook zelf gepost. Hier hoef ik geen uitleg bij te geven neem ik aan.. Haha. 
 De sushi date met meiden van school! We hadden deze date al in December gepland en we keken er dus al lange tijd naar uit. De samenwerking in ons team gaat heel erg goed en we hadden het hoogste cijfer van de klas gehaald! Tijd om het te vieren dus.
Kijk nou wat lekker! Die groene in het midden is een van mijn favorieten. Crispy heet deze sushi geloof ik. Heerlijk krokant.
 Achter deze foto zit best wel een grappig verhaal. Zoals je misschien op de foto van de sushi date kan zien heb ik een roze vest van Abercrombie & Fitch aan. Dat vest heb ik al zeker 3 jaar.. Ik stuurde de foto naar mijn vriend en hij appte terug, 'Dat vest kan echt niet meer! Dat kan toch niet voor een beautyblogger!' Ik moest hier heel hard om lachen en stuurde terug 'Nou dan koop je maar een nieuwe!' En zo gezegd zo gedaan, toen ik 's avonds thuis kwam had hij een cadeautje! &Dat was deze trui. Hij is heerlijk warm en lekker zacht, dus ik ben erg hartstikke blij mee!
Mooie lucht terwijl ik naar huis fiets.  
Een good hair day!  
Studeren, studeren, studeren..  
Trein gemist dus mezelf trakteren op Starbucks voor dat mijn tentamen begint!
Daar gaan we dan...
Gisteren had ik een Lunch met mijn werk, kijk nou wat heerlijk! We werden welkom geheten met kaviaar, oesters en Moët  &Chandon champagne! Hmmm...
Daarna gingen we lekker eten! 3 gangen menu met de heerlijkste gerechten. Mijn bazen weten wel hoe je, je medewerkers moet verwennen! Als cadeau kregen we allemaal nog een bon voor Rob Peetoom. Ik wil al een hele tijd mn haar verven dus dit komt goed van pas! 
 
Het waren twee hele gezellig weken! Nu is het even veel leren en tentamens maken, helaas ben ik op dit moment een beetje ziek, maar dat komt wel weer goed!
Hoe was jullie weekend? &Fijne week! Maak er iets moois van.

4 opmerkingen:

  1. Wat een mooie foto's. Het ziet er leuk uit!

    PS: Doe jij al mee aan mijn winactie?
    http://www.tessevea.nl/2014/01/winactie-2x-new-black-original-ombre.html
    http://www.tessevea.nl/2014/01/winactie-2-ce-musthaves-spikes.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik snap dat je wil dat we allemaal meedoen, maar liever niet spammen;)

      Verwijderen
  2. Leuke diary, ik volg je blog trouwens! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik ga zeker even een kijkje op je blog nemen:)

      Verwijderen