woensdag 5 februari 2014

Mini shoplog Primark & Zara



Vanochtend ging ik samen met mijn vriend even de stad in. Een paar dagen geleden was mijn broek gescheurd dus ik kon wel een nieuwe gebruiken. Omdat het zo mooi weer is, besloot ik meteen even foto's te maken en mijn geshopte kleding met jullie te delen. Benieuwd wat ik gekocht heb? Lees snel verder!

Als eerste bezochten we de Primark. Gelukkig was het redelijk rustig en alles lag nog netjes opgevouwen. Dit shirtje wilde ik al een tijdje hebben. Ze verkochten het eerst bij de H&M, maar daar was hij uitverkocht voordat ik hem had. Toen ik deze top vanochtend zag hangen, nam ik hem natuurlijk  meteen mee! Ik heb hem in twee kleuren gekocht, wit en zwart. Het is heel gaaf dat er half doorschijnende stroken in zitten. Het staat netjes, maar toch sexy. Deze kostte €8,-




Bij het zoeken naar een broek, vond ik deze bij de Zara. Een mooie donker blauwe broek met ritsen als knieën zitten wat stoerdere pads.  Deze broek was afgeprijsd van €49,94 naar €16,99! Yeah!

We zijn maar 2 uurtjes wezen shoppen, maar ik ben goed geslaagd! Met een niet al te lege portemonnee naar huis en toch leuke items daar wordt ik blij van.

Heb jij onlangs nog leuke items gekocht?

7 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dankjewel! Ben ook echt blij dat ik ze heb weten te vinden.

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  2. Die twee topjes zijn leuk :-) Durf ik ook wel eens doen, een topje in twee kleuren kopen als ik het echt heel leuk vind.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Helaas heb ik in de witte top al een haakje gemaakt.. mehh. Ja eigenlijk is dat wel slim, meerdere kopen als je iets leuk vindt.. ik doe het eigenlijk nooit.

      Verwijderen