dinsdag 25 maart 2014

Meet & Shop dag van Livelifegorgeous 2014


Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Na maanden er naar uitgekeken te hebben was de dag dat ik naar Groningen zou gaan voor de Meet&Shop van Livelifegorgeous aangebroken! Benieuwd hoe het was? Lees snel verder!
Een paar maanden geleden kon je opgeven voor de Meet&shop dag met de meiden van Livelifegorgeous. Uit alle inzendingen werden er 10 meiden gekozen die samen met Willemijn & Martine een dag gingen shoppen. Ik was een van de gelukkig!

Samen met Deborah, Jasmin, Jose, Maxime, Roos, Savita & Sharona had ik een groepsretour gekocht bij de NS. Echt een super deal, want voor €7,40 reisde we alle 8 van onze thuisbasis naar Groningen. In mijn geval Haarlem-Groningen. Normaal betaal je dat met korting zeker €30 voor dus dit was echt een super goedkoop! Zo houden we geld over om te shoppen.
Zaterdagochtend om half 7 ging mijn wekker, lekker vroeg. Al waren sommige meiden al om half 6 op! Om 11 uur hadden we afgesproken op de Grote Markt waar we Willemijn & Martine zouden meeten. Heel erg grappig om af te spreken met 11 eigenlijk totaal onbekenden mensen. Op het station was het even zoeken, maar we konden elkaar makkelijk vinden door het thema 'printjes' dat was afgesproken. Op de Grote Markt stonden ook Justien & Caro en zo was de groep compleet.  Het was heel leuk om Martine & Willemijn in het echt te ontmoeten, je kent ze natuurlijk altijd van filmpjes maar zijn ze ook echt zo? Jazeker, ze zijn net zo grappig, lief als op hun blog.
Let's go shopping! Iedereen kocht wat bij Beau een super leuke beauty winkel waar als een van de enige winkels in Nederland Sleek, Teez en Real techniques verkocht worden. Daarna naar de MAC encounter waar iedereen elkaar druk adviseerde over lipstick, paintpots, blushes en meer. Heel leuk om te zien hoe iedereen elkaar hielp en adviseerde. Om 13uur gingen we lekker lunchen bij De brasserie, iedereen had honger en het was wel lekker om even rustig te kletsen. Ondertussen ruilden we oude nagellakjes van elkaar. Van te voren hadden we afgesproken en foto's gestuurd van nagellakjes die nog goed waren maar niet meer gebruikt werden, zo maakten we elkaar blij!
Na de lunch gingen we weer verder naar de I am, H&M, Big Bazar, Bershka en sloten we de dag af
bij de La Place met een pizza. We kregen een onwijs goed gevulde goodie bag en maakten nog even foto's. Toen was het alweer half 7, tijd om weer terug te reizen naar huis.


De inhoud van de Goodie bag& geshopte/gekregen spulletjes. In de Goodiebag zat: Handcreme, Handscrub, Etat Pur, Dove deodorant, 2 OPI nagellakjes, lipglos, ELF highlighter & Sleek blush. Zelf kocht ik het Oh so special palette van Sleek en de zonnebrandcrème. Oh en nog een shampoo van het Kruidvat uit de Argan oil lijn een favoriet van Martine. En een heerlijke zeep van Lush die ruikt naar cheescake. Jammieee!

Wil je een echte impressie van de Meet & Shop dag? kijk dan hier is de vlog van Willemijn & Martine, die ze maakte voor Livelifegorgeous.
Het was een onwijs leuke & inspirerende dag! Ik had niet gedacht dat het zo gezellig zou zijn. De groep klikte heel goed en iedereen had lol met elkaar. Toch grappig hoe snel dat gaat, in het eerste kwartier was het net alsof we elkaar al langer kenden. Natuurlijk was dit ook hartstikke dankzij Willemijn & Martine. Ze zijn onwijs lief en echt geïnteresseerd in hun bezoekers. Allebei hartstikke vrolijk en ze hebben een goeie dosis humor! Het bezoeken van hun blog word nu echt wel specialer, want nu ken ik ze echt!

Dankjewel lieve Savita  dat ik je foto's mag lenen!



5 opmerkingen:

  1. Leuk verslag! Het was duidelijk een toffe dag :-) En waauw zeg, die goodie bag was inderdaad lekker gevuld.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was echt onwijs leuk! Haha ja he! Er zitten ook gekochte dingen bij hoor op de foto;)

      Verwijderen
  2. Leuk om jouw artikel te lezen! Vond het ook echt super gezellig! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ahh wat een lief artikel, dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aah lief dat je reageert! Graag gedaan, jullie zijn top meiden!

      Verwijderen