woensdag 30 april 2014

Photo diary April #4


Het is alweer even geleden dat ik een photo diary plaatste! Ik had het namelijk de afgelopen maanden vooral erg druk met tentamens en projecten, dus heel interessant was het niet. Vandaag is het de laatste dag van april en laat ik jullie zien wat ik allemaal gedaan heb. Kijk je mee?


Samen met mijn moeder en schoonmoeder ging ik begin april lunchen bij Wolkers in Haarlem. Een super leuk nieuwe lunch tentje waar vooral veel healthy food geserveerd wordt. Zo ook dit heerlijke broodje met humous, avocado & pijnboompitjes!
Misschien heb je het op Instagram gezien. Deze foto maakte ik samen met mijn vriend op Schiphol. We wonen er dichtbij en hadden zin om er even wat rond te wandelen. Als grapje had ik de foto op instagram geplaats met als tekst erbij: 'Spontaan met mijn liefje naar San Fransico!' Heel erg grappig om te merken dat er mensen in trapten! Zelfs vriendinnen van school die wisten dat ik 2 dagen later hertentamen had. Hihi.
Vieren met schoolvriendinnen dat de tentamens over waren! &Ik heb alles gehaald, jeej!
Samen met mijn moeder ging ik naar de Vanillia sample sale in Zaandam. Ik wilde er al heel lang heel graag naartoe, maar wist nooit wanneer het was. Nu kan ik het van mijn lijstje afstrepen. Er waren heel veel kleren, maar veel hetzelfde. Het was leuk om een keertje geweest te zijn, maar ik ga volgend jaar niet nog een keertje..  

Dinsdag 15 april liet ik mij verwennen bij de kapper. Ik had van mijn werk een cadeaubon gehad voor Rob Peetoom. Ik werd geknipt door Kiefer in Amsterdam. Het was echt prachtig! Ik ben er zo blij mee! Het kost wel wat, maar het is al het geld waard ga zeker nog een keer. Daarna had ik een sollicitatie bij Kronenburg een hostessbureau en ik ben aangenomen! Woehoee.
Een zonnige foto in Maastricht. Hier vierde ik samen met mijn vriend mijn verjaardag. We hebben genoten van het weer en lekker rond gewandeld. Een geslaagde dag:)
Paaslunch op 1ste paasdag, lekker buiten in de zon.

1ste paasdag besloten we op avontuur te gaan naar Volendam, aangezien ik daar nog nooit geweest was. Schattige huisjes, maar mijn hemel wat een drukte met toeristen!
Sushi etentje met vriendinnen van school om mijn verjaardag te vieren.
Afgelopen vrijdag kreeg mijn vriend een koninklijke onderscheiding voor het redden van een vrouw uit de Noordzee. Dit was vorig jaar gebeurd en gelukkig is alles goed gekomen. In Beverwijk vond het plaats tijdens de lintjesregen. Heel bijzonder om het een keertje mee gemaakt te hebben en super trots dat hij dat toch maar gedaan heeft!  

'S avonds vierde ik samen met 'oude' vriendinnetjes mijn verjaardag. Zo leuk om iedereen bij elkaar te hebben en bij te kletsen. Mijn schoonvader had lasagne gemaakt voor ons en we hebben zitten smullen. Zeer geslaagd dus!
De volgende dag was het Koningsdag! Samen met de vrienden van mijn vriend en hun vriendinnen zijn we gaan varen door de Amsterdams grachten en later hebben we gebarbecued. Heel leuk om Amsterdam eens vanaf het water gezien te hebben! Een stuk beter dan door hele mensenmassa's heen lopen.  

Deze week heb ik vakantie, maar is er genoeg te doen! Ik moet 3 dagen werken bij het restaurant en verder leuke plannen met vriendinnen. Helaas moet er ook nog huiswerk gemaakt worden, dus dat ga ik nu maar eens doen!

Hoe was jullie maand? &Nu lekker vakantie?

3 opmerkingen:

  1. Leuke foto´s! De paaslunch ziet er heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke foto's! Kwam je blog via-via tegen. Wat ben jij pretty zeg :) en je haar is echt supermooi gedaan! Wat bijzonder zeg dat je vriend iemand gered heeft! Zoiets verdiend een lintje :)

    BeantwoordenVerwijderen